Naar aanleiding van de afgekondigde Covid maatregelen kunnen wij momenteel weer Luxe wijnproeverijen faciliteren bij u aan huis. Voor max. 8/10 personen .Deze Covid -19 maatregelen gelden tot nader order va. 29 Juni 2021.

COVID- 19 Maatregelen

Beste Wijnliefhebber.

Alvorens u uw wijnproeverij bij ons reserveert, willen wij u graag attenderen op een aantal zaken waarbij u en wij rekening hebben te houden in verband met de overheidsmaatregelen m.b.t. Covid-19. Een en ander uiteraard om uw gezondheid en die van onze wijnadviseur te beschermen.

Wanneer u van plan bent om met ons een luxe wijnproeverij bij u aan huis te organiseren, vragen wij u de volgende voorzorgmaatregelen te treffen.

1.Onze wijnadviseur zal u uiteraard met alle egards begroeten, maar zal u geen hand geven, gaarne uw begrip hiervoor.

2.Zorg ervoor dat al uw gasten volledig gevaccineerd zijn en een QR-Code kunnen laten zien.

3.Zorg ervoor dat uw gasten en onze wijnadviseur zo ver mogelijk bij elkaar vandaan zitten aan de tafel, minimaal 1,5 meter. Dit wil zeggen dat de wijnadviseur ten alle tijden de 1,5 meter afstand tot u en uw gasten kan bewaren. De afstand tussen u en uw gasten is uiteraard uw keuze, aangezien er waarschijnlijk meerdere mensen aanwezig zijn uit een huishouden.

4.Het maximaal aantal personen per wijnproeverij is momenteel max.6/8 personen. Als het mogelijk is laat dan de proeverij buiten plaats vinden b.v. in de tuin.

5.Zorgt u ervoor dat er naast de tafel waar uw gasten zitten een apart tafeltje/dressoir aanwezig is waarop uw gasten hun glazen kunnen neerzetten om door onze wijnadviseur te laten vullen. Dit voorkomt dat de wijnadviseur te dicht bij u in de buurt moet komen om de wijn in te schenken. In dit kader is het wellicht praktisch om de glazen te merken. zodat elke gast zijn of haar glas kan herkennen.

6.Wanneer iemand van de genodigden verkoudheidsklachten heeft of heeft geconstateerd dat zijn of haar smaak en reuk kort geleden verdwenen zijn, neemt deze persoon uiteraard niet deel aan de proeverij. Check u dit s.v.p. een dag voor aanvang bij al uw genodigden!

7. Zorg voor voldoende gelegenheid om op elk moment de handen te reinigen met water en zeep of met een ander desinfecterend middel.

8.In tegenstelling tot wat in de aanvankelijke Social Deal/Groupon stond, dient u zelf voor het glaswerk te zorgen.

9.Wanneer onze wijnadviseur voor aanvang van de proeverij klachten ondervindt, zoals genoemd in punt 5. zal hij contact met u opnemen om de proeverij te verzetten naar een latere ( veilige) datum.

10.Wanneer onze wijnadviseur bij aankomst constateert dat niet voldoende mate aan bovenstaande maatregelen is voldaan, staat het hem vrij naar eigen inzicht de proeverij ter plekke te annuleren.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid.

Ciao

Primo-Vin wijnproeverij/Wijnimport. Wijnhuis-Noy.

info@primovin.nl

mob:06 57794652